Nya digitala utgåvor

Nu ger skivbolaget Playground Music ut 6 album med Olle Adolphsons visskatt som inte funnits tillgängliga digitalt tidigare! 

Olle Adolphson arbetade mycket med olika program för Sveriges Radio under 50- och 60-talet. Till de mer minnesvärda hör olika samarbeten med Beppe Wolgers som ju också skrev flera av texterna till Adolphson mest älskade låtar. I den CD-box som Kjell Andersson presenterade på EMI för många år sedan fanns dessa inspelningar med. Nu ges de för första gången ut digitalt, och till dessa har fogats ett antal andra inspelningar med Adolphson som kompositör och textförfattare.

Följande album släpps digitalt:

Trubbel (Visor 1957-1967)
Flicka från Backafall (Andras visor 1961-1967)
Nu kommer kvällen (Visor 1974-1977)
Livet i Hornskroken (Visor 1980-1997)
Sjunger Nils Ferlin
Vårkonsert från Södra Teatern 14 maj 1973